Haveanlæg - Entreprenørarbejde - Maskinstation

Ring til os for et godt tilbud​
​Tlf. 24 98 35 20

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Maskinstations-arbejde​

Vi udfører mange former for maskinstationsarbejde. Herunder kan du læse om vores kompetencer og hvordan vi løser de enkelte opgaver.

Pløjning

​Med 4 furet Kvernland vendeplov med stor gennemgang af halmSåning - Pløjning - lillevang - maskinstation

Såning

​Såning sker med Kuhn 4 meter rotorharve, med tandpakkevalse og hydraulisk tryk på såskærene. Hydralisk tryk på skærene sikre os at vi altid placere udsæden i den optimale dybde, så kornet får de bedste muligheder for en god vækst.

Tromle

Tromling af mark- og stører græsarealer sker med Heva 6 meter tromle.

Plantebeskyttelse

Marksprøjtning udføres med 16 m. Hardi lift sprøjte som klare vores sprøjteopgaver. Sprøjten er monteret med nyeste lovpligtigt udstyr. Vi udfører normal sprøjtning i marken og gerne stører græsarealer for mælkebøtter, tidsler og andet ukrudt.

Brakpudsning

Brakpudsning af brak og græsarealer sker med 3 meter Ortolan med hammerslagle maskine. Der kan knuse mindre træer og grene. Yderst effektiv til slåning af store græs arealer.

Skårlægning af raps og frøgræs

Skårlægning af raps og frøgræs sker med Owatonna 12 fods skårlægger.

Høst

Mejetærskning sker med New Holland CX-840 med 24 fod skærebord og snitter.

Presning

Presning af halm og græs sker med to stk. New Holland BB940 med og uden ballevogn der samler 5 baller på marken. Begge pressere er med snittere de kan snitter ned til 3 cm i længden. Ballelængden er op til kundens ønske. Mål på baller 90cm x 80cm.

Indpakning

Indpakning af minibig og rundballer sker med nyeste teknologi indenfor indpakkere. Indpakning ned til 1 meter og op til 1,75 m i længden. Ballerne får ikke pludselig kontakt til jorden og risikere derved ikke at blive beskadiget ved indpakningen.

Skårlægning af græs

Skårlægning af græs sker med Kuhn FC 352 G med crimper. Crimperen knækker græsset eller så det hurtigere kan tørre og derved hurtigere opnår en bedre kvalitet hø eller wrap.

Spredning af halm og græs

Spredning af halm og græs udføres med Kvernland med 6 rotorer der spreder græs ud i et luftigt og jævnt fordelt lag i en bredde af 6 meter

Samling af halm og græs

​Sammenrivning sker med Kuhn storrive der med sin 6 meters arbejdsbredde hurtigt og effektivt kan rive både græs og halm sammen inden presning eller snitning.

Hegnsklipning

​Klipning af læbælter, læhegn og skovbryn udføres med Speerhead TWIGA 6000 LR monteret med klippehoved på 2,4 meter fordelt på fire klinger. Den har en max klippe højde på ca. 6 meter.

Rabatklipning

​Klipning af skråninger, rabatter og vejkanter udføres med Speerhead TWIGA 6000 LR monteret med slagleklipper med hammerslagler med en arbejdsbredde på 1,5 meter.

Handelsgødning

​Spredning af kunstgødning udføres med Bøgeballe DZ.

Husdyrsgødning

​Udkørsel af møg med UM 80 SL vogn. Sprede bredde på 6 meter og kan laste 8 tons.

Udmugning m. minilæsser med overfaldsgreb

​Udmugning af stalde og hestebokse udføres med minilæsser med overfaldsgreb på 1,3 meter i bredden. Let og hurtig læsning i vogn eller til mødding.

Halm kørsel

​Hjemkørsel af halm udføres med blokvogn der kan læsse 30 stk. minibig baller. Vi sætter gerne halmen ind i haller eller i stak hvor det ønskes.

Salg af halm og wrap hø

​Salg af wrap hø i minibig til hestefolk ring gerne og aftal nærmere med ønskede størrelse og mængde. Vi levere gerne hele træk hvis det ønskes og læsser gerne trailere. Vi fremstræber os på at lave tørt wrap hø til hestefolket og har stor succes med at holde en høj kvalitet.

Balle mål 80 cm x 90 cm og valgfri længde indenfor 1 meter optil 1,75 meter.

​Salg af byg- og hvedehalm i minibig både almindelig og snittet. Vi har de seneste år haft stor succes med at fremskaffe ”gul” byghalm til især rideskole og stutterier.

Balle mål 80 cm x 90 cm x 200 cm. Dette er standart længde på halm, hvis du ønsker specielle mål på længden er du velkommen til at kontakte os og bestille.

Pasningsaftaler

​Vi laver gerne en aftale om pasning af dine marker helt eller delvist, så du kan bruge energien på noget andet. På denne måde undgår du store investeringer i maskiner der står i maskinhuset det meste af året.

​​

Lillevang

CVR:  31148057

Assendrup Nørremark 167

7120 Vejle Øst