Brolægning og flisebelægning til alle formål

Er du på udkig efter professionel hjælp til flisebelægning eller andet belægningsarbejde?

Så kan du med fordel kigge nærmere her hos Lillevang. Vi er et firma, der bl.a. udfører brolægning for kunder i Vejle, Horsens, Hedensted og omegn.

Hos os er du garanteret flisebelægning af høj kvalitet, for vi har mere end 25 års erfaring bag os. Vi har et stort fokus på at gøre vores kunder 100% tilfredse, hvilket vi gør ved at være løsningsorienterede i enhver situation. Vi tilbyder altid kompetent rådgivning – uanset om du skal have en ny indkørsel eller en stenterrasse. 

Vi tilbyder nemlig alle tænkelige for flisebelægning – og så til en god og billig pris. Derudover går vi op i, at kvaliteten altid er høj – derfor er vi medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol.

Mulighederne for flisebelægning er ubegrænsede

Vi tilbyder et hav af forskellige materialer til belægning – og du kan vælge alt fra beton til skræver og fra natursten til almindelige belægningssten.

​Som brolægger kan vi opfylde alverdens behov såsom:

  • Indkørsler
  • Terrasser
  • ​Granitbelægning
  • Kantsten
  • ​Trapper
  • ​Støttemure
  • Græsarmering

Vi gør alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds med din flisebelægning. Vi har naturligvis et stort fokus på den sidste finish. Derudover står vi gladelig for både levering af sand og grus samt bestilling af fliser. Ønsker du selv at finde dine materialer, kan dette også sagtens lade sig gøre. Lad os høre om dine ønsker og behov for brolægning.

Hvad koster brolægning?

Vores priser varierer alt efter opgavens omfang. Det kan være, at du skal have opført en lille trappe – men det kan også være, at du skal have bygget en helt ny og stor terrasse. Uanset opgavens størrelse prøver vi dog altid at finde frem til gode priser pr kvm, som passer til dig og dit budget. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring til os for et tilbud på flisebelægning

Vi er åbne for alle typer af opgaver og giver dig stor frihed. Vores rådgivning giver mange muligheder for at vælge de rigtige materialer til flisebelægning.

Kontakt os allerede i dag for at få et gratis tilbud på brolægning. Din lokale brolægger kan kontaktes på telefon: 24 98 35 20 eller e-mail: sunlillevang@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​ 

Vi kan også hjælpe dig med mange andre opgaver som eksempelvis anlægsgartner, hvor vi kan hjælpe med opgaver inden for anlægning af have  og haveservice.

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​