En støttemur er både flot og funktionel​

Mangler du hjælp til at få etableret en støttemur? ​

Så står vi hos Lillevang klar med professionel hjælp. Vi har stor erfaring på området, hvilket gør os i stand til både at servicere private og erhvervskunder. 

Vores kunder kommer primært fra Vejle, Horsens og Hedensted, men vi kommer også gerne hos kunder i de omkringliggende byer.

En støttemur er murværk, som holder jord og grus eller andet tilbage ved at støtte en skråning. Vi laver en støttemur til dig, som både er æstetisk flot lige efter dine ønsker samt funktionel, så den opfylder dine praktiske behov.

Hvad koster en støttemur?

Der findes mange forskellige løsninger i forhold til udseender og funktion, hvilket alt sammen aftales i samarbejde med dig. Hvis du har brug for inspiration eller rådgivning under denne proces, så står vi naturligvis til rådighed. 

Den eksakte pris på en støttemur afhænger af, hvilke belægningssten du vælger, samt hvilket niveau murens opbygning skal have.

Vi har stor erfaring med forskellige fundablokke og sten, så det er kun din fantasi, der sætter grænser for udformningen af din støttemur. Vi kan også tilbyde lægning af fliser eller trappetrin – alt sammen til en så billig pris som muligt.

Ring til os i dag for flere oplysninger

Vil du have flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Du kan kontakte os på telefon: 24 98 35 20 eller på e-mail: sunlillevang@gmail.com, så hører du fra os snarest muligt.​​

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​