Hurtig og billig rodfræsning og stubfræsning

Skal du bruge assistance til rodfræsning eller stubfræsning? ​

Hos Lillevang får du professionel hjælp til alle slags opgaver i haven, herunder fjernelse af træstub. Vi befinder os primært i områderne omkring Vejle, Horsens og Hedensted, men står også gerne til rådighed uden for disse områder. 

Vi hjælper med at løse alverdens haveopgaver, herunder anlæg af have, træfældning og meget mere.

Vi har stort fokus på at være rådgivende og løsningsorienterede i vores samarbejde med vores kunder, fordi vi naturligvis ønsker så tilfredse kunder som muligt. 

Derudover går vi op i, at kvaliteten altid er høj – derfor er vi medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Så uanset om du skal have udført rod- eller stubfræsning i din private have eller ved et parkareal, er vi de rette at kontakte.

Hvad koster stubfræsning?

Har du fældet et træ og har nu en rod eller stub tilbage midt på græsplænen, kan vi hurtigt fjerne denne ved at udføre stub- eller rodfræsning.

​Priser på rod- og stubfræsning varierer alt efter områdets areal og opgavens varighed. Vi prøver dog altid at finde en billig pris på fræsning af stubbe.

​Det er nemt og hurtigt overstået – og oftest billigere for dig end hvis du selv skulle ud og leje en rodfræser. Og desuden efterlader stubfræsning inden skader på din græsplæne eller i dit bed. 

Det er nemt for dig, for du behøver ikke at være hjemme. Derudover er det billigt i modsætning til at grave hele rødder op.

Ring her og hør mere om rodfræsning

Ønsker du kompetent hjælp til diverse haveopgaver, herunder stubfræsning og rodfræsning, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi udfører fræsning af stubbe til gode priser og i høj kvalitet.

Du kan ringe til os på telefon: 24 98 35 20 eller skrive til vores e-mail: sunlillevang@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​