✔  Autoriseret kloakmester​

​✔  Byggeriets kvalitetskontrol

​✔​  25 års erfaring

Haveanlæg - Entreprenørarbejde - Maskinstation

Ring til os for et godt tilbud​
​Telefon: 24 98 35 20

​Kloakseparering for både private og erhvervskunder

​Er du på udkig efter en autoriseret kloakmester, som blandt andet kan hjælpe dig med kloakseparering? Så kan du med fordel se nærmere på Lillevang. Vi befinder os i områderne Vejle, Horsens og Hedensted, så bor du i området og har brug for hjælp til kloakseparering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper naturligvis både private samt erhvervskunder.

Hos os er du garanteret et kloakfirma med mange års erfaring. Vi er derudover også medlem af byggeriets kvalitetskontrol, så du er sikker på, at kvaliteten på det udførte arbejde altid er i top. For at sikre os, at vores kunder opnår fuld tilfredshed, har vi fokus på at være rådgivende og løsningsorienterede i samarbejdet med kunderne. 

Konkurrencedygtige priser på kloakseparering

Der følger flere fordele ved at få lavet en kloakseparering, blandt andet reduceres risikoen for oversvømmelse i boligområder eller oversvømmede kældre i perioder med meget regn. 

Ved at vælge Lillevang er du sikker på, at arbejdet er udført på baggrund af mange års erfaring. Derudover er alle vores priser konkurrencedygtige.

Er du plaget af oversvømmelser i hjemmet eller i dit boligområde, så kan du altså med fordel kontakte os, for at få hjælp til opgaver som eksempelvis kloakseparering. Vælger du os, er du garanteret fremragende service og høj kvalitet, ligegyldigt hvad opgaven lyder på. Vi udfører nemlig også entreprenørarbejde og meget andet.

Kontakt os og hør mere om separering af kloak

Har du brug for en dygtig og erfaren kloakmester i Vejle eller omegn, som kan hjælpe dig med kloakseparering, så skal du ikke tøve med, at kontakte os.

Kontakt os på telefon 24 98 35 20 eller skriv til os på vores e-mail sunlillevang@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Vi er autoriserede kloakmestre. Læs mere ved at trykke på logoet:​

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Kontakt

Lillevang

Assendrup Nørremark 167

7120 Vejle Øst

Tlf.: 24 98 35 20

E-mail: sunlillevang@gmail.com

CVR: 31148057