TV-inspektion af dine kloakrør​

​Hos Lillevang finder du professionel hjælp til alverdens opgaver. 

Vi kan blandt andet tilbyde dig en TV-inspektion, så du kan lokalisere skader og lækager i dine kloakker. Vi befinder os i Vejle, Horsens og Hedensted, men kommer gerne ud til andre områder også. 

Vores arbejde bygger på mange års erfaring, så du er sikker på, at den udførte TV-inspektion er i orden, samt er af høj kvalitet. Dette sikrer vi os desuden også ved, at være en del af byggeriets kvalitetskontrol.

Ved at lave en TV-inspektion af din kloak er det muligt at tjekke dine kloakker efter, for skader. Dette muliggøres ved hjælp af et Kloak-TV. Denne undersøgelse er meget nøjagtig, og det er muligt at få øje på brud på rør, rotteskader og mange andre ting, som skader din kloak. Kloak TV er et sondekamera, som man kan inspicere både kloakrør og stikledninger med.

Grundigt arbejde med fokus på tæt dialog med kunden

En TV-inspektion er en professionel og effektiv måde, at kontrollere kloakken på. 

Vi kommer grundigt omkring alle kloakrør og stikledninger ved hjælp af et Kloak TV, som gør undersøgelsen meget nøjagtig.

Kom kloakskader til livs, ved at få undersøgt din kloak med en TV inspektion. Ved at vælge Lillevang til at udføre opgaven er du garanteret arbejde af høj kvalitet, som er grundigt udført. Vi har stort fokus på at have en tæt dialog med vores kunder både før, under og efter, at opgaven er blevet løst.

Kontakt os for nærmere aftale om TV-inspektion

Ønsker du at få lavet en grundig og professionel TV-inspektion af dine kloakker, hvor du er garanteret høj kvalitet og god erfaring, så kan du kontakte os med det samme.

Kontakt os på telefon 24 98 35 20 eller skriv til vores e-mail sunlillevang@gmail.com, så vender vi tilbage med det samme.​

Vi udfører også alt andet, inden for kloakservice, da vi både fungerer, som autoriseret kloakmester og entreprenørfirma. Tøv derfor ikke, med at kontakte os og udnytte vores brede kompetencer.

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​