Træfældning og skovservice tilbydes professionelt

Hos Lillevang i Vejle har vi specialiseret os i træfældning, beskæring og pleje af træer

Vi udfører topkapning af dine vanskelige træer, både med og uden nedfiring. Vi benytter os af topkapning de steder, hvor det ikke kan lade sig gøre, at fælde træet på normal vis. 

Har du behov for fældning af træer eller træbeskæring i eller nær, Vejle, Horsens eller Hedensted? Vi har mange års erfaring med træfældning og anden skovservice i Midtjylland.

Skovservice og fældning af træer

​Vi udfører mange forskellige opgaver i forbindelse med fældning af træer og skovservice generelt. Vores dygtige ”Topkapper”, gennemgår løbende kurser i special-træfældning, for at vi kan være blandt de bedste og mest kompetente inden for træfældning og beskæring af træer.​

Opgaver inden for fældning af træer og beskæring:​

  • Formklipning
  • Indtræk med skovspil
  • Udkørsel med skovvogn
  • Skovning
  • Salg af brænde
  • Kløvning af brænde fra 30-400 cm

Vi arbejder både for private og erhverv, samt det offentlige inden for park- og anlæg. Har du en konkret opgave inden for træfældning eller skovservice, som du har brug for professionel ekspertise til, er du naturligvis altid velkommen til, at kontakte os.

Kontakt os for professionel hjælp til træfældning

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, eller har du brug for vores hjælp til fældning af et eller flere træer, beskæring af buske eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 98 35 20.​

Du kan også altid skrive til vores e-mail sunlillevang@gmail.com, hvis du vil høre mere om træfældning, topkapning og træbeskæring, eller vores kompetencer inden for stubfræsning og rodfræsning, kloakarbejde eller entreprenørarbejde.

Desuden har vi også en stor maskinstation.​

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​