En faskine aflaster kloaksystemet og undgår oversvømmelse​

​Har du problemer med oversvømmelse nær dit hjem? ​

Så kan det sandsynligvis afhjælpes ved hjælp af en faskine. Denne aflaster nemlig kloaksystemet og mindsker derved risikoen for oversvømmelse. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Vejle, Horsens og Hedensted.

Lillevang er et professionelt firma med mere end 25 års erfaring med kloakarbejde. Vi kan derfor altid finde den mest optimale løsning til dig, hvis du har problemer med din kloak. 

Vi er både omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for et veludført arbejde.

Hvad er en faskine?

En faskine er et slags regnvandsbassin, som fungerer som et midlertidigt depot for overfladevandet, så der ikke opstår oversvømmelser på grunden. Faskinen aflaster kloaksystemet. Der følger flere fordele ved at gøre brug af en faskine: den er både miljøvenlig samt en nem og relativt billig løsning.

​En sivebrønd er ideel at bruge, hvis du er i gang med at bygge en tilbygning til dit hus eller opføre en ny garage. I tilfælde som disse vil faskinen nemlig sørge for, at regnvand fra taget bliver ledt ned i undergrunden, så du slipper for at koble et nyt afløbssystem til kloakken. 

Løsningen er også fordelagtig på områder, hvor det er svært og dermed dyrt at koble afløbet af regnvand fra taget til den eksisterende kloak på grunden.

Kontakt os for nærmere information

Lyder en faskine som den rette løsning for dig, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os for at modtage flere informationer om muligheder, pris mm.

Du kan kontakte os i dag på telefon: 24 98 35 20 eller på e-mail: sunlillevang@gmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​