Entreprenør med brede kompetencer

Nu kan vi kalde os for statsautoriseret kloakmester!​

Lillevang entreprenørfirma i Vejle, kan udføre et væld af entreprenøropgaver for dig. Som entreprenør, hjælper vi ofte kunder i både Hedensted og Horsens, samt naturligvis Vejle, hvor vi er lokale entreprenører. 

Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde, og er også autoriseret kloakmester. Herudover udfører vi flere former for haveservice og haveanlæg. I forbindelse med, at være entreprenør, er vi også dygtige til udendørs flisebelægning og fungerer desuden, som maskinstation.

Vi overholder altid, gældende regler og love, og er omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og Byggeriets Kvalitetskontrol. Det vil sige, at når du benytter os, som entreprenør, er du omfattet af en garantiordning på alt udført arbejde.

Hvad vi tilbyder af entreprenørarbejde

En entreprenør tilbyder bygge- og anlægsopgaver i et bredt spektrum. Som entreprenørfirma med mange års erfaring, kan vi derfor udføre rigtig mange forskellige typer af entreprenøropgaver. 

Når du indgår en aftale med entreprenøren, fastlægges en pris på den aftalte opgave. Vi yder altid rådgivning og er meget løsningsorienterede i vores tilgang til entreprenørarbejdet.

Læs mere her om kloakservice fra en autoriseret kloakmester

Desuden etablerer vi også minirenseanlæg, nedsivningsanlæg og pilerensningsanlæg. Alt arbejde udføres både for private, erhverv og det offentlige, samt for foreninger og boligselskaber.

Vi udfører et bredt udvalg af belægningsopgaver i en vifte af forskellige belægninger, fra natursten til helt almindelige belægningssten. Læs mere om brolægningsarbejde her.​

Vi udfører alt inden for gravearbejde

Som entreprenørfirma, er gravearbejde i forbindelse med planering eller anlæg og nybyggeri, en vigtig del af arbejdet. Desuden også i vores andre funktioner, er gravearbejde også implementeret, som en del af processen. Se hvad vi kan tilbyde inden for udgravning og gravearbejde:

 • Dræning
 • Udgravning til indkørsler og p-arealer
 • Udgravning til fundamenter
 • Sandpuder
 • Nedgravning af kabler og rør
 • Højderegulering og planering
 • Meget andet gravearbejde

Levering af grus og andre materialer

Som entreprenør, leverer vi gerne materialer til dit anlægs- eller byggeprojekt. Ved levering kan vi sætte en container med materialer i, så der ikke skal tippes, og hvis der er bestilt for meget, tager vi selvfølgelig resten med tilbage.

​Ved levering er der også mulighed for, at vi tipper materialerne med enten bagtip eller sidetip, alt efter dit ønske.
​​

Vi kan blandt andet levere:​​

 • ​Sand
 • Stabilgrus
 • Perleral/hvid ral
 • Ærteral/ærtesten
 • Skærver
 • Stenmel

Ring til os, hvis levering af andet materiel ønskes.

Udlejning af containere

​Vi udlejer containere i forbindelse med flytning og opbevaring. Containerleje er oftest til opbevaring og bortskaffelse af byggeaffald, brændbart affald, haveaffald og oprydning. Ring og forhør nærmere om leje af containere hos dit lokale entreprenørfirma.

Nedbrydning af bygninger

​Hos os, udføres mindre nedbrydningsarbejde af bygninger og huse. Nedbrydning af bebyggelse, inkluderer bortkørsel og sortering af byggematerialer. Ring og hør mere om nedbrydning.

Snerydning, grusning og saltning

​Lillevang udfører desuden rydning af sne, samt grusning og saltning af glatte arealer ved private boliger, erhvervsarealer og offentlige institutioner. Kontakt endelig din entreprenør, for rydning af sne, saltning eller grusning.

Kontakt din entreprenør for vejledning og et godt tilbud

Da vi udfører et hav af entreprenøropgaver i hele Midtjylland, har vi tilegnet os en fremragende ekspertise, inden for et bredt omfang af forskellige opgaver. 

Lillevang entreprenørfirma udfører alt fra have og anlæg, til autoriseret kloakarbejde, med fokus på kvalitet og dine behov.

Kontakt os gerne på telefon 24 98 35 20 med henblik på, at drøfte dit behov for en entreprenør i Midtjylland. Vi giver altid en konkurrencedygtig pris på entreprenørarbejde, og som din foretrukne entreprenør i omegnen af Vejle, får du altid et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du kan også skrive til vores e-mail på sunlillevang@gmail.com, hvis du har generelle spørgsmål, eller gerne vil ringes op af os.​

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​