Nedbrydning af bygninger på professionel vis

​Skal du i gang med et projekt, som indebærer nedbrydning af den ene eller anden slags? ​

Så kommer vi hos Lillevang gerne og sørger for, at det bliver gjort på en præcis og professionel måde. Vi har stor erfaring på området, så du kan trygt lade os stå for nedrivning hos dig. Vi står primært til rådighed hos kunder i Vejle, Horsens og Hedensted, men kommer også gerne hos kunder uden for disse områder.

Uanset hvilken type af nedbrydningsarbejde der er tale om, så er det altid en god idé at søge professionel hjælp, hvis du ikke selv har erfaring på området. Det kan nemlig hurtigt blive en farlig opgave, hvis ikke tingene bliver udført korrekt. Vores nedbrydningsfirma tilbyder professionel hjælp til nedbrydning af mindre bygninger og huse, hvor du er garanteret, at arbejdet er veludført og overholder alle regler.

Hvad koster nedrivning af hus?

Den nøjagtige pris på nedrivning varierer fra opgave til opgave, idet opgavens omfang spiller en stor rolle. Det kan fx være alt fra nedrivning af en væg eller et helt sommerhus, hvorfor vores priser er svingende. Dog sammensætter vi altid et godt tilbud til den enkelte kunde, og hos os indebærer nedrivning af hus også bortkørsel og sortering af byggematerialer.

Vi har stået for nedbrydning af mindre huse og bygninger i mere end 25 år, hvor vi har løst forskellige opgaver for tilfredse kunder. 

Vi er omfattet af både Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for veludført og holdbart arbejde – hver gang.

Kontakt os for at høre mere om nedbrydning

Hvis du mangler hjælp til en opgave inden for nedbrydning af bygninger, så kan du med fordel kontakte os. Vores nedrivningsfirma er din sikkerhed for optimalt og professionelt udført arbejde.

Du kan ringe til os for at høre mere på telefon: 24 98 35 20, eller du kan skrive en e-mail til: sunlillevang@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​