Slamsugning er både hurtigt og effektivt​

Er din vask eller dit toilet stoppet? ​​

​Så kontakt Landmand Aksel B. U. Nielsen for professionel hjælp. Vi har mere end 25 års erfaring med kloakarbejde, herunder slamsugning, så du kan trygt lade os gøre arbejdet for dig.

​Vi servicerer primært kunder i Vejle, Horsens og Hedensted, men står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Vi har en professionel slamsuger til rådighed, som sikrer en både hurtig og effektiv slamsugning uanset opgaven. Vores team står klar til at rykke ud ved akutte opgaver, hvor vi både kan klare store som små. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at reagere hurtigt, hvis du oplever problemer med din kloak.

Hvad koster en slamsuger?

Den eksakte pris på en slamsuger varierer fra opgave til opgave. Det kommer nemlig an på opgavens omfang og type. Hos os kan du dog forvente at få en fordelagtig pris hver gang – uanset opgaven.

Vi er omfattet af både Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet er veludført hver gang. 

Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til kloakarbejde såsom slamsugning.

Kontakt os og hør mere om slamsugning

Ønsker du at høre mere om priser eller hvad vi kan tilbyde inden for service med slamsugning, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 24 98 35 20 eller på e-mail: sunlillevang@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt med mere information og et godt tilbud.​​

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​