Maskinstation til anlæg- og landbrugsarbejde

Vi udfører mange former for maskinstationsarbejde fra vores maskinstation i Vejle. Vores store og moderne maskinpark, tillader os at hjælpe dig med et bredt omfang af opgaver i landbruget, samt anlæg og vedligeholdelse af grønne arealer i både Horsens og Hedensted, samt vores hjemstavn i Vejle. Desuden også i resten af Midtjylland, udfører vi forefindende maskinstationsarbejde for dig, der har behovet. 

Se hvilke typer arbejde vi kan tilbyde dig fra vores maskinstation.

Forskelligt maskinstationsarbejde under samme tag

​Maskinstationer er ret udbredte og kan findes, spredt over hele Jylland. Vores maskinstation har eksisteret siden 1991, hvor vi overtog gården ”Lillevang”. Med 27 års erfaring inden for maskinstationsarbejde, hvor vi løbende har udvidet vores kompetencer, er vi nu en bredt favnende og meget kompetent samarbejdspartner inden for landbrug, haveanlæg og entreprenørarbejde

Vi er desuden medlem af byggeriets kvalitetskontrol, som giver dig sikkerhed i vores arbejde. Herudover er hos os ansat en autoriseret kloakmester, så vi kan varetage alt i kloakarbejde.

Kontakt vores maskinstation når du har brug for hjælp

Har du et mindre landbrug, men ikke maskinerne, til at varetage alle opgaverne? 

Det kan ofte godt betale sig, at hyre ekstern arbejdskraft og samtidig bruge vores maskiner, i stedet for, at investere i mange store og dyre maskiner selv. Der kan også være opstået et problem med en defekt maskine på et kritisk tidspunkt, der kan være skyld i et opstået behov, for at indhente hjælp fra vores dygtige medarbejdere og moderne maskinstation.

Uanset dit behov – og årsagen til dit behov – hjælper vi dig glædeligt, med høj kvalitet på rettidigt maskinstationsarbejde i Jylland. Vi elsker et godt samarbejde og ser frem til, at hjælpe dig med alle former for maskinstationsarbejde. 

Kontakt os direkte, på telefon 24 98 35 20, og fortæl os om dit behov. Du er også meget velkommen til, at skrive til vores e-mail sunlillevang@gmail.com, for mindre presserende henvendelser. Vi giver dig naturligvis altid, et godt, men uforpligtende, tilbud på arbejdet.​

Vores maskinstation kan varetage dine opgaver

Herunder kan du læse om vores kompetencer og hvordan vi løser de enkelte opgaver med vores maskinstation - klik på ydelsen, for mere information:

Pløjning

​Pløjning foregår med 4-furet Kvernland vendeplov med stor gennemgang af halm.

Såning

​Såning sker med Kuhn 4-meter rotorharve, med tandpakkevalse og hydraulisk tryk på såskærene. Hydraulisk tryk på skærene sikrer os, at vi altid placerer udsæden i den optimale dybde, så kornet får de bedste muligheder for en god vækst.

Høst

Mejetærskning sker med New Holland CX-840 med 24 fod skærebord og snitter.

Tromle

Tromling af mark- og større græsarealer sker med Heva 6-meter tromle.

Plantebeskyttelse med marksprøjtning

Marksprøjtning udføres med 16-meter Hardi liftsprøjte som klarer vores sprøjteopgaver effektivt. Marksprøjten er monteret med det nyeste lovpligtige udstyr. Vi udfører normal sprøjtning i marken og større græsarealer, mod mælkebøtter, tidsler og andet ukrudt.

Brakpudsning

Brakpudsning af brak- og græsarealer sker med en 3-meter Ortolan slagleklipper. Denne maskine har kraftige hammerslagler, der kan knuse mindre træer og grene. Slagleklipperen er yderst effektiv til slåning af store græsarealer og brakmarker.

Skårlægning af raps og frøgræs

Skårlægning af raps og frøgræs med Owatonna 12-fods skårlægger.

Presning

Presning af halm og græs sker med to stk. New Holland BB940 med og uden ballevogn der samler 5 baller på marken. Begge ballepressere er med snittere der kan snitte ned til 3 cm i længden. Ballelængden justeres efter dit ønske. Mål på baller 90cm x 80cm.

Indpakning

Indpakning af mini-bigballer og rundballer sker med nyeste teknologi inden for indpakkere. Indpakning ned til 1 meter og op til 1,75 m i længden. Ballerne får ikke pludselig kontakt til jorden og risikerer derved ikke at blive beskadiget ved indpakningen.

Skårlægning af græs

Skårlægning af græs sker med Kuhn FC 352 G med crimper. Crimperen knækker græsset så det hurtigere kan tørre og derved hurtigere opnår en bedre kvalitet hø eller wrap.​

Spredning af halm og græs

Spredning af halm og græs udføres med Kvernland med 6 rotorer der spreder græs ud i et luftigt og jævnt fordelt lag i en bredde af 6 meter.

Samling af halm og græs

​Sammenrivning sker med Kuhn storrive der med sin 6 meters arbejdsbredde hurtigt og effektivt kan rive både græs og halm sammen inden presning eller snitning.

Hegnsklipning

​Klipning af læbælter, læhegn og skovbryn udføres med Spearhead TWIGA 6000 LR monteret med klippehoved på 2,4 meter fordelt på fire klinger. Den har en max. klippehøjde på ca. 6 meter.

Rabatklipning

​Klipning af skråninger, rabatter og vejkanter udføres med Spearhead TWIGA 6000 LR monteret med slagleklipper med hammerslagler, der har en arbejdsbredde på 1,5 meter.

Handelsgødning

​Spredning af kunstgødning udføres med Bøgeballe DZ.

Husdyrsgødning

​Udkørsel af møg med UM 80 SL vogn. Spredebredde på 6 meter og kan laste 8 tons.

Udmugning m. minilæsser med overfaldsgreb

​Udmugning af stalde og hestebokse udføres med minilæsser med overfaldsgreb på 1,3 meter i bredden. Let og hurtig læsning i vogn eller til mødding.

Halmkørsel

​Hjemkørsel af halm udføres med blokvogn der kan læsse 30 stk. mini-bigballer. Vi sætter gerne halmen ind i haller eller i stak, hvor det ønskes.

Salg af halm og wraphø

​Salg af wraphø i mini-bigballer til hestefolk. Ballernes mål er 80 cm x 90 cm og valgfri længde mellem 1 meter og op til 1,75 meter.

​Salg af byg- og hvedehalm i mini-bigballer, både almindelig og snittet. Vi har de seneste år haft stor succes med, at fremskaffe ”gul” byghalm til især rideskoler og stutterier.

Balle mål 80 cm x 90 cm x 200 cm. Dette er standard længde på halm, hvis du ønsker specielle mål på længden er du velkommen til at kontakte os og bestille.

Ring gerne og aftal nærmere, vedrørende ønskede størrelse og mængde. Vi leverer gerne hele træk hvis det ønskes og læsser gerne traileren også. Vi bestræber os på, at lave tørt wraphø til hestefolket og har stor succes med, at fastholde en høj kvalitet på halm og hø.

Pasningsaftaler

​Vi laver gerne en aftale om pasning af dine marker helt eller delvist, så du kan bruge energien på noget andet. På denne måde undgår du store investeringer i maskiner, der står i maskinhuset det meste af året.​

Kontakt os her, på telefon  eller e-mail

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​