Gravearbejde af forskellig art står vi gerne for​

​Gravearbejde af forskellig art står vi gerne for!​

Mangler du hjælp til en form for gravearbejde? Så er du velkommen til at kontakteLillevang for kompetent hjælp. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for jordarbejde, så du kan med fordel kontakte os og modtage professionel hjælp. Vi servicerer typisk kunder i og omkring Vejle, Horsens og Hedensted.

Vi udfører alt inden for gravearbejde. Det kan fx være i forbindelse med planering eller anlæg og nybyggeri. Vi ved, at en korrekt udgravning er en vigtig del af arbejdet, hvorfor vi altid gør vores bedste for at mestre opgaven bedst muligt. 

Vi kan tilbyde følgende inden for udgravning og gravearbejde:

  • Dræning
  • Udgravning til indkørsler og p-arealer
  • Udgravning til fundamenter
  • Sandpuder
  • Nedgravning af kabler og rør
  • ​Højderegulering og planering
  • Udgravning til pool og trampolin

Hvad koster gravearbejde?

Vores priser på gravning varierer afhængigt af, hvilken type af opgave du skal have hjælp til. Det er nemlig sjældent, at der er to ens opgaver på dette område, hvorfor vi typisk anvender forskellige maskiner og mængde af tid. 

Du er dog altid velkommen til at kontakte os for at modtage en mere eksakt pris på lige netop din opgave.

Vi leverer altid løsninger af høj kvalitet til den aftalte tid. Derudover lægger vi vægt på et godt samarbejde, hvor vi har en tæt dialog igennem hele processen. Dette er vores sikkerhed for, at vi udfører opgaverne korrekt efter dine ønsker og behov.

Ring ved eventuelle spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde af gravearbejde, vores priser eller noget tredje, så må du til hver en tid gerne ringe eller skrive til os for svar.

Vi kan kontaktes på telefon: 24 98 35 20 eller på e-mail: sunlillevang@gmail.com, så hører du fra os inden længe. 

Få et godt tilbud

Vi løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke. 

Kontakt os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores Facebook side ​

​Vi er autoriserede kloakmestre.

​Læs mere ved at trykke på logoet:​