✔  Autoriseret kloakmester​

​✔  Byggeriets kvalitetskontrol

​✔​  25 års erfaring

Haveanlæg - Entreprenørarbejde - Maskinstation

Ring til os for et godt tilbud​
​Telefon: 24 98 35 20

Flisebelægning til alle formål​

​Er du på udkig efter autoriseret hjælp til flisebelægning, så kan du med fordel kigge nærmere hos Lillevang. Vi er blandt andet et brolægningsfirma, som befinder os i Vejle, Horsens og Hedensted, så bor du i nærheden af disse områder, så skal du ikke tøve med, at kontakte os, for lægning af fliser.

Hos os er du garanteret flisebelægning af høj kvalitet, for vi har mange års erfaring bag os. Vi har stort fokus på, at gøre vores kunder fuldt ud tilfredse, hvilket vi gør, ved at have fokus på, at være løsningsorienterede i enhver situation. 

Derudover nyder vi også at være rådgivende, hvad enten du skal have en ny indkørsel eller en stenterrasse. Vi tilbyder nemlig alle tænkelige former for fliselægning.

Mulighederne for flisebelægning er ubegrænsede

Hos Lillevang tilbyder vi et hav af forskellige materialer til lægning af fliser, og du kan vælge alt fra beton til skærver og fra natursten til almindelige belægningssten.

Derudover kan vi opfylde alverdens forskellige behov, såsom:​

  • Indkørsler
  • Terrasser
  • Granitbelægning
  • Kantsten​
  • Trapper
  • Støttemure
  • Græsarmering
  • Og meget andet​

Vi gør alt, hvad vi kan for, at flisebelægningen er i orden, og har derfor stort fokus på den sidste finish, så du bliver fuldt tilfreds med din flisebelægning. 

Vi står selvfølgelig gladeligt for både levering af sand og grus samt bestilling af fliser, men ønsker du selv at finde dine materialer, så kan dette også sagtens lade sig gøre. Lad os høre om dine ønsker og behov for lægning af fliser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Der medfølger altså mange fordele ved at vælge Lillevang til fliselægning. Du er garanteret høj kvalitet samt erfarne og grundige brolæggere. 

Vi er åbne for alle typer af opgaver og giver dig stor frihed. Vores rådgivning giver mange muligheder for, at vælge de rigtige materialer til flisebelægning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 24 98 35 20 eller skriv til vores e-mail vedrørende brolægning, på sunlillevang@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi er autoriserede kloakmestre. Læs mere ved at trykke på logoet:​

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Kontakt

Lillevang

Assendrup Nørremark 167

7120 Vejle Øst

Tlf.: 24 98 35 20

E-mail: sunlillevang@gmail.com

CVR: 31148057