✔  Autoriseret kloakmester​

​✔  Byggeriets kvalitetskontrol

​✔​  25 års erfaring

Haveanlæg - Entreprenørarbejde - Maskinstation

Ring til os for et godt tilbud​
​Telefon: 24 98 35 20

Rodfræsning eller fræsning af stub hos dig

Hos Lillevang finder du professionel hjælp til alle slags opgaver i haven såsom rodfræsning eller stubfræsning. Vi befinder os i områderne omkring Vejle, Horsens og Hedensted og er klar til at løse alverdens forskellige haveopgaver i disse områder, uanset om det drejer sig, om anlæg af have, træfældning eller stubfræsning. 

Har du brug for hjælp til rodfræsning, enten i din private have, eller et parkareal, så står vi klar til at løse lige den opgave, du stiller os.

Vi har stort fokus på at være rådgivende og løsningsorienterede i vores samarbejde med vores kunder, fordi vi ønsker så tilfredse kunder som muligt. Derudover går vi meget op i, at kvaliteten på arbejdet er høj, hvorfor vi også er medlem af byggeriets kvalitetskontrol.​

Hurtig og billig rodfræsning er nem for dig

Har du fældet et træ og har nu en rod eller en stub tilbage midt på græsplænen, så kan vi hurtigt fjerne denne, ved at udføre rodfræsning eller stubfræsning.

Det er nemt for dig, fordi du ikke behøver at være hjemme, det er ofte hurtigt overstået og derudover er det billigt, frem for at grave hele rødder op.

Det er altså nemt og hurtigt overstået, og derudover er det også oftest billigere for dig, at få os til at udføre en rodfræsning, i forhold til hvis du selv skal ud at leje en rodfræser. 

Stubfræsning efterlader desuden ingen skader på din græsplæne eller i dit bed. Lad derfor os, komme ud til dig med en rodfræser, for at gøre din plæne eller plantebed jævnt og flot.

Kontakt os i dag for stubfræsning

Ønsker du kompetent hjælp til diverse haveopgaver, herunder rodfræsning, så kan du med fordel vælge os. Vi har stort fokus på et godt samarbejde med vores kunder og garanterer høj kvalitet. 

Du kan kontakte os på telefon 24 98 35 20 eller skrive til vores e-mail sunlillevang@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi er autoriserede kloakmestre. Læs mere ved at trykke på logoet:​

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Kontakt

Lillevang

Assendrup Nørremark 167

7120 Vejle Øst

Tlf.: 24 98 35 20

E-mail: sunlillevang@gmail.com

CVR: 31148057